Anläggningen

image001

Anläggningen/Hundskolan finns mitt i Fristad mittemot Asklandaskolan f.d. Fristad golf och tennis. Den är 5000 kvm på inhägnat område.

Det finns tre träningsplaner, två med gräsunderlag på ca: 2000 kvm med en agilitybana och en f.d. tennisbana på 600 kvm med sandunderlag.

Det finns även 20 000 kvm gräs runt omkring som inte är inhägnat där det bl.a. tidigare har varit en golfranch och camping och skogsstigar.
Vi har en sandlåda med leksaker så att de yngre barnen ska ha något roligt att göra. På andra sidan vägen finns Asklandaskolans gungor och klätterställningar till de lite äldre barnen.
Hundarna har fått en liten plastpol och dusch där de kan svalka sig om det inte räcker att vila i skuggan. Dricksvatten och skålar finns nära träningsplanerna. Omgivningarna runt omkring är mycket populära rastställen och det finns  en stor soptunna på området att slänga sin påse i! Om du skulle glömt en påse så finns det på hundskolan!

Toalett och fikarum med hundtidningar, barnspel och kök finns också intill träningsbanorna. Om man vill ha en fikapaus utomhus istället så finns det utemöbler, fryser du så finns det filtar! Allt för att det ska vara så trivsamt och enkelt som möjligt! Det finns gott om parkeringsplatser intill träningsplanerna och buss 150 stannar en minuts gångväg från hundskolan.

Egenträning:

Ni som går agilitykurs får koden till anläggningen och får träna gratis på hundskolans träningstider.

face
r