Om Therese

(Är mammaledig just nu)

DSC_0046

Jag heter Therése Silow och bor i Dalsjöfors  med min man, våra två barn och två hundar. Jag har sedan den dagen jag skaffade hund brunnit för att utveckla samarbetet tillsammans med mina hundar.

Att träna hund ska vara roligt för både förare och hund. Det är vi som väljer vad hundarna ska träna och därför vårt ansvar att de ska tycka det är roligt. Jag går regelbundet på kurser då jag hela tiden vill utveckla mig och komma vidare i min hundträning. Jag är utbildad agilityinstruktör inom Svenska brukshundsklubben och freestyleinstruktör.

Mina hundar

Beda, en parson russel terrier tik. Beda är en vänlig terrier som vill göra rätt för sig men på sitt lilla vis. Henne har jag tävlat i agility, rallylydnad, HTM (heelwork to music) och tävlingslydnad. Beda är en klickerklok hund som älskar att få hitta på en massa trix så fort klickern kommer fram.

Dimma, en border collie tik som bidrar med mycket energi till vår lilla flock. Dimma är en impulsiv tik och glömmer lätt vad vi gör. Hon är mycket arbetsvillig och skulle gärna träna mest hela tiden om hon hade fått bestämma. Henne har jag tränat in grunderna i agility men bytte riktning och tränar och tävlar henne i lydnad och i HtM (heelwork to music, en freestylegren). Kör även canicross med henne.

beda pa gungan

face
r